warning-img
Noodnummer tijdens huurperiode +32 (0)473 / 439 997
truck-icon

De nieuwe Volkswagen California T6.1 Ocean is de meest luxueuze versie van het drieluik. Net als de Coast biedt de Ocean zowel 4 zit- als slaapplaatsen en is qua camperindeling vergelijkbaar. Toch is er een wezenlijk verschil, wat zich voornamelijk uit in extra comfort.

De VW California Ocean T6.1 heeft standaard een elektrisch hydraulisch dak, een diesel standkachel, welke beide eenvoudig te bedienen zijn met een druk op de knop. En wat dacht u van een 3-zone Climate Control Airco systeem, dubbel glas in het camperdeel, LED koplampen, verwarmbare stoelen en het ‘’Composition Colour’’ systeem met App Connect.

Het vernieuwde T6.1 dashboard biedt u rust en overzicht. Alle functies zijn eenvoudig te bedienen en maken uw rit plezierig en veilig, eventueel met de bij te bestellen Digital Cockpit. De T6 Beach wordt geleverd met de nieuwe generatie Euro-6 D motoren, allemaal met BlueMotion Technology. Deze innovatie bespaart u brandstof en reduceert de CO2 emissie.

Na een avontuurlijke rit geniet u van uw zelfbereide maaltijd. U heeft werkelijk alles aan boord! De keuken, uitgevoerd in prachtig aluminium ‘’Graphite Gray’’ biedt allerlei handigheden zoals een compressor koelkast met een inhoud van 42 liter, twee gaspitten en een watervoorziening met een capaciteit van 35 liter. Dit alles afgedekt met een glasplaat. Het materiaal van de keuken is te omschrijven als licht en sterk en zal niet rammelen tijdens het rijden.

De indeling van de T6.1 California Ocean laat de evolutie zien van decennia ervaring in het ontwerpen van kampeerauto’s. Elke ruimte is geoptimaliseerd, waardoor er genoeg bergruimte en leefruimte aanwezig is.