warning-img
Noodnummer tijdens huurperiode +32 (0)473 / 439 997
truck-icon

De nieuwe Volkswagen T6.1 California Beach staat klaar om op pad te gaan. Vergeleken met de luxueuzere California Coast- en Ocean-uitvoering is de Beach in de basis een wat sportievere camper. Uiteraard wel met alle opties naar wens te upgraden. Met extra leefruimte, een twee of driepersoons achterbank die om te klappen is tot een ruim tweepersoons bed en een hefdak met daaronder een tweepersoons bed. Optioneel kan er een keuken worden gemonteerd.

Net als de Coast en de Ocean heeft dit type de buitentafel in de schuifdeur en klapstoelen geïntegreerd in de achterklep. Naast zijn kampeerkwaliteiten doet de Beach net zo gemakkelijk dienst als ruime MPV, waarmee je zowel privé als zakelijk goed voor de dag komt. De Beach is voor elke trip geschikt.

Geordend interieur met een zee aan ruimte. De California T6.1 Beach is de meest ruime in zijn soort. Doordat de Beach niet beschikt over de vaste keuken en kastmodule is er veel leefruimte.

Met de 2 of 3-persoonsbank maak je een groot beneden-bed, dat ruimte biedt aan 2 volwassen of 3 kinderen. Wanneer u meer comfort wenst, bieden wij het opvouwbare ‘’Comfort Matras’’ als extra optie. In het bovenbed met comfortabele schotels voor een optimale gewichtsverdeling kunnen nog eens 2 volwassenen slapen. Deze bus met maximaal
5 zitplaatsen is de ideale combinatie van personenbus en kampeerauto. Optioneel kan er een 220Volt aansluiting met huishoudaccu, luifel of bijvoorbeeld een extra schuifdeur worden bijbesteld.

Het vernieuwde T6.1 dashboard biedt u rust en overzicht. Alle functies zijn eenvoudig te bedienen en maken uw rit plezierig en veilig, eventueel met de bij te bestellen Digital Cockpit. De T6 Beach wordt geleverd met de nieuwe generatie Euro-6 D Final motoren, allemaal met BlueMotion Technology. Deze innovatie bespaart u brandstof en reduceert de CO2 emissie.